webdesign - website design - webdesigner
Bent u op zoek naar een eigen website voor weinig geld?
Dan bent u nu op de juiste website beland! Als hobby designer heb ik al vele mensen geholpen aan een leuke website en bijpassende banners. Daarnaast kunnen klanten altijd rekenen op een behoorlijke service...
Portfolio "Website Design Lieke2002"
Selectie van enkele gemaakte websites (voor klanten en "eigen gebruik")
Speeljegek.be

Speeljegek.be

Online spelletjes site. Spelletjes zijn speelbaar voor de fun, of om echt geld mee te winnen. De spelletjes heb ik middels een affiliate programma op mijn website kunnen plaatsen.

Kinder Startpagina

Kids-Start.nl

Onze nieuwe kinder startpagina.
Op de index heb ik een overzicht geplaatst van de leukste kindvriendelijke websites. Daarnaast bevat de site veel subpagina's.

IJsboerderij Friesland

IJsboerderij de Bûterkamp

In opdracht van ijsboerderij de Bûterkamp, heb ik met handhaving van hun al betaande logo een website ontwikkeld. De gebruikte foto's zijn afkomstig van de betreffende familie zelf.
De website is qua inhoud nog in ontwikkeling, mede door het gegeven dat het een dynamisch bedrijf betreft. Al met al een leuke opdracht, de website zal ik dan ook met plezier onderhouden.

kraamtranen

Kraamtranen.nl

In opdracht van verpleegkundige, PPD-PMS deskundige en auteur van 'Kraamtranen: alles over postnatale depressies, PMS en andere hormonale problemen' heb ik een nieuwe site mogen ontwerpen. Het resultaat is een overzichtelijke website, zonder te veel "poespas", maar qua inhoud een zeer waardevol medium voor velen.

TV Gidsen

TV-Gidsen.nl

Overzichts website van de goedkoopste televisiegids proefabonnementen.

wilkens handelswaar

Wilkenshandelswaar.eu

De website van Wilkens Handelswaar was een spoedklus. De klant wilde graag voordat hij een beurs zou bezoeken een online "visitekaartje" hebben. Het doel was een simpele, duidelijke website waar goed op ze zien is wat voor produkten ze leveren / maken.

Baaset Hounds

Basset-Hound.nl

Informatieve website over de Engelse Basset Hound (van verzorging tot ras geschiedenis). Tevens staan er kleurplaten en wallpapers op.

 

Thuiswerk Overzicht

Thuiswerk Overzicht

Thuiswerk Overzicht site die gratis thuiswerk vacatures aanbied.
Een aantal subpagina's zijn naar wens van de desbetreffende adverteerder ingevuld.

Kinderstartpagina

Kinder Startpagina

Startpagina voor kinderen met een overzicht van kindvriendelijke websites op één pagina. Deze website bestaat al langer dan kids-start.nl en is onlangs voorzien van een nieuwe layout.

Flitsend Mooi!

Flitsend Mooi!

In opdracht van een klant heb ik een website gemaakt die in het teken staat van permanent ontharen van mannen en vrouwen middels Intens Pulse Light (IPL). De betreffende klant was duidelijk in haar wens qua design, d.m.v. een voorbeeld website. Het resultaat; een overzichtelijke website met o.a. een flash header, maar niet echt uniek te noemen...

Prijzen winnen

prijzen-winnen.be

Dagelijks nieuwe prijsvragen met antwoorden middels een prijsvragen include. Onlangs voorzien van een nieuw design en vele nieuwe subpagina's.


jackpot Slots

Slots Jackpot

Website in eigen beheer met online mogelijkheden om geld te winnen. Typisch voorbeeld van een affiliatie website ter promotie van o.a. slots en
online krasloten.


Voordeelvoorjou.nl

Voordeelvoorjou.nl

Online winkel startpagina. Diverse aanbiedingen, gratis proefprodukten en meer verdeeld in diverse rubrieken.
Gebruikte afbeelding komt van een stock foto site "iStockphoto" (deze betaalde foto's gebruik ik regelmatig voor mijn layouts, immers zodoende heb ik keuze uit vele copyright vrije afbeeldingen / foto's).

© lieke2002.nl - Portfolio - Contact